Vlakke bochten

 18,37 54,35

Vlakke bochten worden voornamelijk ingezet in de maritieme en scheepsbouw sector. De vlakke bochten van IM Brouwer Kabeldraagsystemen zijn verkrijgbaar in een staal en aluminium uitvoering. De stalen uitvoeringen kunnen worden afgewerkt in Sigmaweld en thermisch verzinkt. De bochten zijn beschikbaar in verschillende breedtes, zoals: 100 tot 600 millimeter breed.

Artikelnummer N.B. Categorie

Vlakke bochten voor scheepsladderbanen

Vlakke bochten worden voornamelijk ingezet in de maritieme en scheepsbouw sector. De bochten zijn een aanvulling op de scheepsladderbanen van IM Brouwer Kabeldraagsystemen. Ze kunnen gebruikt worden voor het realiseren van een mooie egale horizontale bocht in combinatie met de ladderbanen. Indien gewenst kunnen de vlakke bochten ook in een nader te bepalen kleur worden geleverd.

Met deze bochten kunnen er een grote hoeveelheid kabels ondersteund en gestructureerd worden, doordat de bochten een geringe hoogte hebben en een grote draagkracht is deze geschikt voor kleine ruimtes. De bocht buigt af in een hoek van 90° graden.

Standaard uitvoeringen bochten

De vlakke bochten van IM Brouwer Kabeldraagsystemen zijn verkrijgbaar in een staal en aluminium uitvoering. De stalen uitvoeringen kunnen worden afgewerkt in Sigmaweld en thermisch verzinkt. De bochten zijn beschikbaar in verschillende breedtes, zoals: 100 tot 600 millimeter breed.

Aanvullende producten vlakke bochten

Wij kunnen de bochten samen met andere producten van dezelfde hoge kwaliteit leveren. Denk hierbij aan een grote diversiteit aan stijg- en valbochten, maar ook scheepladderbanen. Door deze producten te combineren ontstaat er een multifunctioneel kabeltracé met mooie egale bochten. Op deze manier kan de bekabeling optimaal aangebracht worden.

Vlakke bochten kopen bij IM Brouwer Kabeldraagsystemen

De bochten van IM Brouwer zijn verkrijgbaar in verschillende pakketten, totaaloplossingen en maatwerk. Door de verschillende producten te combineren kunnen wij altijd een dergelijke oplossing bieden die aansluiten op uw wensen en behoeften.

IM Brouwer Kabeldraagsystemen werkt met een team van enthousiaste specialisten die dagelijks werken met scheepsladderbanen. Door hun ervaring kunnen zij u voorzien van passend advies. Wij komen graag in contact met u om te kijken naar uw wensen, om u vervolgens hierbij te helpen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wij bieden naast onze producten ook een monteerservice aan, bij aankoop van uw product. Ook bieden we de mogelijkheid om de producten bij u af te komen leveren.

Wij zijn gesloten.

Tijdens de bouwvak zijn wij gesloten van 22 juli t/m 13 augustus. Bestelling die worden geplaats in deze periode worden behandeld na de bouwvak. Excuses voor het ongemak.