Val/Stijg bocht

 25,12 55,96

Stijg- en valbochten worden voornamelijk ingezet in de maritieme en scheepsbouw sector. De val- en stijgbochten worden geleverd in standaard uitvoeringen met de breedte van minimaal 100 mm en maximaal 800 mm. De stalen onderdelen worden afgewerkt in Sigmaweld.

Artikelnummer N.B. Categorie

Valbochten en stijgbochten voor scheepsladderbanen

Valbochten en stijgbochten kunnen als aanvulling op scheepsladderbanen gebruikt worden. De valbochten en stijgbochten zijn speciaal ontwikkeld om een bocht te creëren in de scheepsladderbaan, bij schuine en gebogen muren. De valbochten en stijgbochten hebben als doel, de richting veranderen in een verticaal vallende richting. De bocht buigt af in een hoek van 90° graden.

Verschil tussen val- en stijgbochten

Het L-profiel zit bij een stijgbocht aan de buitenzijde en bij een val-bocht aan de binnenzijde van de bocht. Bij een val/stijg bocht in combinatie, is het L-profiel niet aanwezig.

Standaard uitvoeringen valbochten

De val- en stijgbochten worden geleverd in standaard uitvoeringen met de breedte van minimaal 100 mm en maximaal 800 mm. De stalen onderdelen worden afgewerkt in Sigmaweld. Sigmaweld is een vochtverhardende ethyl silicaat met een laag zink gehalte.

Aanvullende producten valbochten

Naast de valbocht en stijgbocht levert IM Brouwer ook andere producten waaronder een vlakke bocht. De vlakke bocht realiseert een mooiere bocht in horizontale richting. Daarnaast levert IM Brouwer ook de standaard scheepsladderbanen. De scheepsladderbaan is eventueel ook verkrijgbaar als maatwerk product. Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakt scheepsladderbaan product? Neem contact op met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Valbochten kopen bij IM Brouwer Kabeldraagsystemen

IM Brouwer verkoopt producten met betrekking tot kabeldraagsystemen, maar levert daarnaast ook een verzend- en montageservice. Met een groot scala aan expertise en gemotiveerde medewerkers, gaan wij graag voor u aan de slag. Wij komen graag met u in contact om samen tot de juiste oplossing te komen voor een kabeldraagsysteem, passend bij uw eisen en wensen.

Wij zijn gesloten.

Tijdens de bouwvak zijn wij gesloten van 22 juli t/m 13 augustus. Bestelling die worden geplaats in deze periode worden behandeld na de bouwvak. Excuses voor het ongemak.