Scheepsladderbanen

 27,37 187,31

Scheepsladderbanen worden veel gebruikt in de maritieme en scheepsbouw sector. Deze ladderbanen worden enerzijds gebruikt voor het omkaderen van de kabeltracés en anderzijds om alle bekabelingen zorgvuldig te kunnen vastleggen in deze ladderbanen.

De scheepsladderbanen kunnen in diverse materiaalsoorten zoals staal, aluminium en RVS worden geleverd. De stalen onderdelen kunnen worden afgewerkt in Sigmaweld en thermisch verzinkt en hebben een standaard lengte van 3000 mm.

Artikelnummer N.B. Categorie

Scheepsladderbanen

Scheepsladderbanen worden veel gebruikt in de maritieme en scheepsbouw sector. Deze scheepsladderbanen worden enerzijds gebruikt voor het omkaderen van de kabeltracés en anderzijds om alle bekabelingen zorgvuldig te kunnen vastleggen in de scheepsladderbanen. De scheepsladderbanen bieden de mogelijkheid om een grote hoeveelheid kabels te ondersteunen en te structureren.

Alle producten van scheepladderbanen tot en met de benodigde hulpstukken zijn verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten. Materiaalsoorten zoals staal, aluminium en RVS. De stalen onderdelen kunnen worden afgewerkt in Sigmaweld en thermisch verzinkt. Indien gewenst kunnen de scheepsladderbanen in een nader te bepalen kleur worden geleverd.

Maatwerk ladderbanen

De ladderbanen kennen een grote variatie in maatvoering en de standaard lengte van 3000 mm. Hierboven hebben wij onze standaard ladderbanen uitééngezet. Deze standaardbanen worden veelvuldig voorgeschreven en toegepast voor een groot scala aan gebruikelijke kabeltracés. Naast de standaard ladderbanen kunnen wij ook maatwerk banen produceren, door middel van onze moderne lasrobotinstallatie. Hierdoor is ook in dit segment de hoge kwaliteitsnorm gegarandeerd.

Aanvullende kabelladder producten

De kabelladders kunnen wij met dezelfde hoge kwaliteit met alle noodzakelijke hulpstukken leveren, zoals een grote diversiteit aan stijg- en valbochten als ook vlakke bochten. Hierdoor ontstaat een multifunctioneel kabeltracé met egale bochten waardoor de bekabeling optimaal kan worden aangebracht.

Wij hebben verschillende aanvullende producten die gebruikt kunnen worden in combinatie met onze kabelladders. Deze aanvullingen kunnen gebruikt worden om een mooie horizontale en verticale bocht te realiseren.

Scheepsladderbanen kopen bij IM Brouwer Kabeldraagsystemen

De ladderbanen van IM Brouwer zijn verkrijgbaar in verschillende pakketten, totaaloplossingen en maatwerk. Door maatwerk bieden we altijd een degelijke oplossing voor uw wensen. De specialisten van IM Brouwer werken dagelijks met ladderbanen, waardoor ze u kunnen voorzien van het juiste advies. Om u een passend advies te kunnen geven, gaan wij graag met u in gesprek, neem daarvoor contact met ons op. Daarnaast biedt IM Brouwer een monteerservice aan bij aankoop van uw ladderbaan. Ook bieden we de mogelijkheid om de producten bij u af te leveren.

Wij zijn gesloten.

Tijdens de bouwvak zijn wij gesloten van 22 juli t/m 13 augustus. Bestelling die worden geplaats in deze periode worden behandeld na de bouwvak. Excuses voor het ongemak.