Kabelstrips

 5,09 11,46

De kabelstrips van IM Brouwer Kabeldraagsystemen zijn verkrijgbaar in een Sigmaweld en AW-6060 uitvoering. De bochten zijn beschikbaar in verschillende lengtes variërend 150 millimeter tot 1000 millimeter.

Artikelnummer N.B. Categorie

Kabelstrips voor scheepsladderbanen

Kabelstrips voor scheepsladderbanen zijn een type accessoire dat wordt gebruikt om kabels en draden op een veilige en georganiseerde manier langs scheepsladderbanen te leiden. Deze kabelstrips zijn vaak gemaakt van duurzaam en corrosiebestendig materiaal zoals staal en zijn ontworpen om de kabels stevig op hun plaats te houden en te beschermen tegen schade en slijtage door wrijving of trillingen tijdens de vaart.

De kabelstrips worden meestal bevestigd aan de ladderbaan en bieden een efficiënte en veilige manier om kabels en draden langs de scheepsladderbanen te geleiden zonder dat deze in de weg komen te zitten of beschadigd raken.

Het gebruik van kabelstrips op scheepsladderbanen is essentieel voor een betrouwbare en veilige elektrische infrastructuur aan boord van het schip, omdat het de kabels en draden beschermt tegen schade en slijtage en zo problemen voorkomt.

Standaard uitvoeringen kabelstips

De kabelstrips van IM Brouwer Kabeldraagsystemen zijn verkrijgbaar in een Sigmaweld en AW-6060 uitvoering. De bochten zijn beschikbaar in verschillende lengtes variërend 150 millimeter tot 1000 millimeter. 

Aanvullende producten kabelstips

Wij kunnen de kabelstrips samen met andere producten van dezelfde hoge kwaliteit leveren. Denk hierbij aan een grote diversiteit aan stijg- en valbochten, vlakke bochten, aardnokken, doorvoeren en scheepladderbanen. Door deze producten te combineren ontstaat er een multifunctionele kabelgoot samengesteld uit verschillende onderdelen. Op deze manier kan de bekabeling optimaal aangebracht worden.

Kabelstrips kopen bij IM Brouwer Kabeldraagsystemen

De kabelstrips van IM Brouwer zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten, totaaloplossingen en maatwerk. Door de verschillende producten te combineren kunnen wij altijd een dergelijke oplossing bieden die aansluiten op uw wensen en behoeften.

IM Brouwer Kabeldraagsystemen werkt met een team van enthousiaste specialisten die dagelijks werken met scheepsladderbanen. Door hun ervaring kunnen zij u voorzien van passend advies. Wij komen graag in contact met u om te kijken naar uw wensen, om u vervolgens hierbij te helpen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wij bieden naast onze producten ook een monteerservice aan, bij aankoop van uw product. Ook bieden we de mogelijkheid om de producten bij u af te komen leveren.

Wij zijn gesloten.

Tijdens de bouwvak zijn wij gesloten van 22 juli t/m 13 augustus. Bestelling die worden geplaats in deze periode worden behandeld na de bouwvak. Excuses voor het ongemak.