Enkele en dubbele krammen

 2,78 12,82

De enkele en dubbele krammen van IM Brouwer Kabeldraagsystemen zijn verkrijgbaar in een Sigmaweld en AW-6060 uitvoering. Ze zijn beschikbaar in verschillende lengtes van: 100 tot 1000 millimeter lang. Tevens zijn de kabelstrips uitgevoerd met een enkele en een dubbele poot, de keuze hiervan hangt af van uw wensen.

Artikelnummer N.B. Categorie

Krammen voor scheepsladderbanen

Krammen voor scheepsladderbanen zijn bevestigingsmiddelen die worden gebruikt om de ladderbaan op zijn plaats te houden op het schip. Ze worden vaak gemaakt van staal en zijn robuust ontworpen, zodat ze tegen zware omstandigheden kunnen.

Ze worden bevestigd aan de ladderbaan en aan het schip en zorgen ervoor dat de ladderbaan stevig op zijn plaats blijft, zelfs bij hoge golven en sterke wind. Hierdoor kan de ladderbaan veilig worden gebruikt door bemanningsleden die het schip moeten beklimmen of afdalen.

Er zijn verschillende soorten krammen beschikbaar bij IM Brouwer Kabeldraagsystemen namelijk: enkele en dubbele krammen. De keuze voor het type kram hangt af van de specifieke behoeften en eisen van het schip en de ladderbaan.

Krammen worden vaak gebruikt in combinatie met andere bevestigingsmiddelen en kabelgoten om een veilige en betrouwbare elektrische infrastructuur aan boord van het schip te creëren.

Standaard uitvoeringen enkele en dubbele krammen

De enkele en dubbele krammen van IM Brouwer Kabeldraagsystemen zijn verkrijgbaar in een Sigmaweld en AW-6060 uitvoering. Ze zijn beschikbaar in verschillende lengtes van 100 tot 1000 millimeter lang. Tevens zijn de kabelstrips uitgevoerd met een enkele of een dubbele poot, de keuze hiervan hangt af van uw wensen. U kunt altijd contact met ons opnemen indien u advies nodig heeft.

Aanvullende producten krammen

Wij kunnen de enkele en dubbele krammen samen met andere producten van dezelfde kwaliteit leveren. Denk hierbij aan een grote diversiteit aan stijg- en valbochten, vlakke bochten, aardnokken, kabelstips, doorvoeren en scheepladderbanen. Door deze producten te combineren ontstaat er een multifunctionele scheepsladderbaan samengesteld uit verschillende onderdelen. Op deze manier kan de bekabeling optimaal aangebracht worden.

Producten kopen bij IM Brouwer Kabeldraagsystemen

De scheepsladderbanen en bijbehorende producten van IM Brouwer zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten, totaaloplossingen en maatwerk. Door de verschillende producten te combineren kunnen wij altijd een dergelijke oplossing bieden die aansluiten op uw wensen en behoeften.

IM Brouwer Kabeldraagsystemen werkt met een team van enthousiaste specialisten die dagelijks werken met scheepsladderbanen. Door hun ervaring kunnen zij u voorzien van passend advies. Wij komen graag in contact met u om te kijken naar uw wensen, om u vervolgens hierbij te helpen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. 

Wij bieden naast onze producten ook een monteerservice aan, bij aankoop van uw product. Ook bieden we de mogelijkheid om de producten bij u af te komen leveren.

Wij zijn gesloten.

Tijdens de bouwvak zijn wij gesloten van 22 juli t/m 13 augustus. Bestelling die worden geplaats in deze periode worden behandeld na de bouwvak. Excuses voor het ongemak.