Aardnokken

 16,16 31,61

De aardnokken van IM Brouwer Kabeldraagsystemen zijn verkrijgbaar in een RVS en stalen uitvoering. De bochten zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De Roestvrijstalen is beschikbaar in M8, M10 en M12 uitvoering. De stalen uitvoering is er tevens ook in M8, M10 en M12.

Artikelnummer N.B. Categorie

Aardnokken voor scheepsladderbanen

Aardnokken voor scheepsladderbanen zijn elektrische aardingselementen die worden gebruikt om de elektrische veiligheid aan boord van een schip te verbeteren. Deze aardnokken zijn vaak gemaakt van roestvrij staal en worden aan de ladderbaan bevestigd om een elektrische verbinding met de aarde te creëren.

Ze worden gebruikt om statische elektriciteit af te voeren die zich kan opbouwen op metalen constructies en apparatuur aan boord van het schip, zoals ladderbanen. Dit is vooral belangrijk bij het tanken van het schip, omdat de ophoping van statische elektriciteit een potentieel gevaar kan vormen voor een explosie.

Door aardnokken te gebruiken, kan de statische elektriciteit veilig worden afgevoerd naar de aarde, waardoor de veiligheid op het schip wordt verbeterd. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met kabelgoten en kabelstrips om een veilige en betrouwbare elektrische infrastructuur aan boord van het schip te creëren.

Standaard uitvoeringen aardnokken

De aardnokken van IM Brouwer Kabeldraagsystemen zijn verkrijgbaar in een RVS en stalen uitvoering. De bochten zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De Roestvrijstalen is beschikbaar in M8, M10 en M12 uitvoering. De stalen uitvoering is er tevens ook in M8, M10 en M12.

Aanvullende producten

Wij kunnen de aardnokken samen met andere producten van dezelfde hoge kwaliteit leveren. Denk hierbij aan een grote diversiteit aan stijg- en valbochten, vlakke bochten, kabelstips, doorvoeren en scheepladderbanen. Een multifunctionele scheepsladderbaan kan worden samengesteld uit verschillende onderdelen. Door deze producten te combineren, kan de bekabeling optimaal worden aangebracht.

Accessoires kopen bij IM Brouwer Kabeldraagsystemen

IM Brouwer Kabeldraagsystemen is gespecialiseerd in scheepsladderbanen en biedt verschillende uitvoeringen, maten, totaaloplossingen en maatwerk. Door de verschillende producten te combineren kunnen zij altijd een passende oplossing bieden die aansluit bij de wensen en behoeften van de klant.

Het team van IM Brouwer Kabeldraagsystemen bestaat uit enthousiaste specialisten met veel ervaring in het werken met scheepsladderbanen. Zij kunnen u voorzien van deskundig advies en komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

IM Brouwer Kabeldraagsystemen biedt niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook een montageservice en de mogelijkheid om de producten bij u af te leveren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te zien hoe wij u kunnen helpen met uw scheepsladderbanen en aardnokken.

Wij zijn gesloten.

Tijdens de bouwvak zijn wij gesloten van 22 juli t/m 13 augustus. Bestelling die worden geplaats in deze periode worden behandeld na de bouwvak. Excuses voor het ongemak.