Over ons

IM Brouwer kabeldraagsystemen is vanaf 2005 actief in de professionele markt van maritieme en metaal gerelateerde producten. Wij produceren, leveren en monteren scheepsladderbanen in voornamelijk de maritieme sector.

Wij maken gebruik van een ultra moderne lasrobotinstallatie voor de productie van de scheepsladderbanen en bijbehorende bochtstukken. Dit doen wij in onze eigen bedrijfshal te Hardinxveld-Giessendam. Wij zijn in staat de complete kabelroute te pre-outfitten vanuit een 3D-tekenpakket. Dit gebeurt in combinatie met verwant ijzerwerk, denk hierbij aan: kastfundaties, afsteuningen en ophangbeugels.

IM Brouwer kabeldraagsytemen staat voor maatschappelijk en duurzaam ondernemen. Wij ondersteunen lokale- en maatschappelijk georiënteerde organisaties. Daarnaast investeren wij in de jongere generatie door middel van een leerwerktraject om scholieren te begeleiden en zich verder te laten ontwikkelen binnen onze organisatie.

Onze meerwaarde
Onze specialisten ontzorgen u zoveel mogelijk in het gehele proces, zodat u zich kunt blijven focussen op de dagelijkse bezigheden binnen uw organisatie. “Wij bieden een totaaloplossing; ‘kan niet’ bestaat niet!” Indien nodig bieden wij ook maatwerk, zodat onze oplossing altijd aansluit op uw wensen en behoeften.

– Ontzorgen
– Totaaloplossing
– Duurzaam
– Innovatief
– Gemotiveerd personeel
– Expertise

Wij zijn gesloten.

Tijdens de bouwvak zijn wij gesloten van 22 juli t/m 13 augustus. Bestelling die worden geplaats in deze periode worden behandeld na de bouwvak. Excuses voor het ongemak.